Foredrag og workshops

Alle mine foredrag og workshops er målrettet deltagernes faglige virkelighed. Det vil sige at case-eksempler og øvelser kan overføres direkte i det daglige arbejde med pressen.

Eksempler, der bliver brugt i oplæg, er taget fra situationer, som er oplevet i produktion og tilrettelæggelse af mange hundrede tv-indslag, en række dokumentarfilm og andre nyhedsproduktioner.

Bliv f.eks. klogere på:

- Pressehåndtering.

Lær hvad du skal gøre, når journalisten ringer.

- Interviewteknik.

Lær hvordan journalisten bygger sine interviews op, og hvordan du sikrer, at du får dit budskab igennem.

- Mobil-videoer.

Vi tilbyder en workshop, hvor du lærer alt fra redigeringsværktøjer til opbygning af historier, der gør at du selv kan lave videoer, der virker!

Det handler alt sammen om, hvordan du bliver skarpere på dine budskaber og får dem ud til dine kunder.

Nedenfor kan du læse, hvordan tidligere workshops og foredrag er blevet modtaget

 
 
 

Hvad kunderne siger om mine foredrag:

”Niels Møller Mikkelsen gav os i VL104 et fantastisk inspirerende oplæg og samtidig en dybdeborende og konstruktiv debat om ”Pressehåndtering”. Ud over at tage udgangspunkt i eksempler fra vores egne personlige oplevelser med pressen – ud fra en imponerende og seriøs forhåndsresearch, gav Niels os mange gode, konkrete  tips og udfordrende svar. 
Et fantastik inspirerende, konstruktivt og dybdeborende oplæg som varmt kan anbefales.

Erik Schwensen
Formand, VL104

Niels leverer levende og autentisk - han krydrer med eksempler fra sine mange års erfaring og efterlader tilhørerne med en rigtig god oplevelse, men også med en flig af "Der er vist nogle ting i vores organisation som vi skal angribe lidt anderledes" og det er netop formålet med et spændende inspirationsindlæg"

Stephen Bihl

Business Fredericia

"Niels Møller Mikkelsen er en sprudlende, engageret og dybt professionel oplægsholder, som formår at inddrage og inspirere sit publikum på en måde, der lægger op til både refleksion og aktiv stillingtagen. Eleverne på Hadsten Højskole var vildt begejstrede over hans oplæg og de mange konkrete problemstillinger, som han bragte i spil."

Mette Buch Jensen
Underviser, Hadsten Højskole